Swiss Alps Energy ICO


Команда Swiss Alps Energy добуває копалини і борються за екологію, і ось що вони пропонують:Спільноти по всьому світу відчувають проблеми з видобутком криптографічних валют, і бізнес-додатків на основі ланцюга блокчейн! У Швейцарський альпах, є те ж обмеження з цим. Швейцарські Альпи Energy AG забезпечує децентралізовану інфраструктуру на Blockchain і гірничодобувних підприємств, ВІДНОВЛЮВАНІЙ ЕНЕРГІЇ!
Застосовуючи їх технології, споживання енергії знизилося на 50%. Я маю на увазі поганої енергії. Вони запустили ICO для того що б використовувати для фінансування, розвитку і розширення гірничодобувної промисловості і придбання холдингів на гідроелектростанціях. Токен Сем буде використаний в якості платіжного засобу, а так само буде торгуватися на всіх децентралізованих біржах! Для видобутку копалин, вони використовують модульну систему кубів, це дозволяє екологічно і раціонально використовувати і добувати корисні копалини!
Швейцарські Альпи Energy AG є перша в світі компанія, яка використовує систему орків для добування енергії з відпрацьованого тепла з гірських об’єктів. Тому SAE пропонує ефективне рішення глобальна проблема гірничодобувної промисловості.Куби розташовані на великій висоті, що полегшує процес рекуперації енергії, як висота знижується точки кипіння води. Система орків використовує відпрацьоване тепло, яке генерується процес видобутку для того, щоб відновити енергії, як висота знижуєтьсяточки кипіння води. Немає додаткового кондиціонування повітря системи необхідні. Швейцарські Альпи Energy AG є — перша в світі компанія, яка використовує систему орків для добування енергії з відпрацьованого тепла з гірських об’єктів. Децентралізоване розподіл різних об’єктів дозволяє SAE пропонувати в рівній мірі децентралізований хостинг індивідуальної компанії blockchain і дозволяє
Я думаю ви вже здогадуєтеся в чому фішка цих хлопців?
Звичайно так, вони добувають дуже багато екологічно чистої анергии і з її допомогою будуть Майні криптовалюта і розвивати хостинги компаній з видобутку копалин! Це просто чудове рішення! А найголовніше, не кому не на шкоду! Так споживання Майнер, тим більше коли їх тисячі, це величезний шкоди! Як в грошовому плані на споживання енергії, так і руйнівний шкоди планеті!
Розподіл токенов компанії https://swissalpsmining.io/:
62,83% Головна Продаж жетонів
12,17% токен попереднього продажу
10% Група засновників і партнери
8% попередній маркер кута, радники
2% Баунті кампанії
5% майбутніх вкладників
В цілому 119 841 269 13 SAM жетони (100%), будуть випущені на Ethereum ланцюжка з використанням смарт-контракту.
SAM буде відповідати стандарту ерк20 і буде вільно переноситися на платформу Ethereum. ці
жетони будуть єдиним Сем коли-небудь виданих.
З цього загального числа:
• 14 583 333 SAM (12,17%), вже продані в токені попереднього продажу. SAE підняв
$ 5 000 000 в цьому першому раунді фінансування. Наступні продажу токенов будуть зроблені значно вище
Ціни. продані
• 75 296 269 SAM (62,83%) будуть зарезервовані для продажу основних жетонів і для майбутніх продажів і діяльності токенов
(див. нижче).
• 11 984 127 SAM (10%), будуть зарезервовані для команди-засновників і партнерів, у тому числі 70% не братимуть
можна торгувати на один рік.
• 9 587 302 SAM (8%), будуть зарезервовані для раннього Ангела маркери власників і радників, з яких 60% не буде
бути торгуються протягом 3 років.
• 2 396 825 SAM (2%) був використаний для першої баунти кампанії.
• 5 992 063 SAM (5%) буде зарезервовано для майбутніх вкладників.
• (2,4 млн з цього 5% буде використовуватися для другої кампанії Баунті)
75 296 296 Сем буде зарезервований для головного ICO.
Мій висновок: У хлопців дійсно дуже потужна команда, є всі ресурси для того що б досягти успіху! А найголовніше що у них є, вже готовий продукт! Цим в наш час мало хто може похвалитися! У них недавно пройшов пресейл, і вони без жодних зусиль зібрали заплановані кошти! Особисто на мене проект більш ніж має місце жити, і у них на мій погляд 80% вже вийшло! Так що не пропустіть нагоду, бути частиною такої гарної команди, а так само зробити світ трішки краще!
Website: https://swissalpsmining.io/
Whitepaper: https://swissalpsmining.io/pdf/whitepaper.pdf
Twitter: https://twitter.com/swissalpsmining
Facebook: https://www.facebook.com/swissalpsmining/
Instagram: https://www.instagram.com/swissalpsmining/
Telegram: http://t.me/swissalpsminingICO
Abete https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1183989
0x06B5034bB3f07321C4A1daACEb6EFd7626087208

Комментарии